HB Klantendag 2018 - Welkom aan boord!

Graag nodigen we u en uw levenspartner uit voor onze Klantendag op donderdag 13 september a.s.

AANMELDEN VIA EVENTBRITE

Waarom nodigen wij ook uw partner uit? 

Ten eerste omdat we het doen op een bijzondere locatie. Wie wil er nu niet het beroemde gerenoveerde Cruiseschip de SS Rotterdam uit 1959 zien? Ten tweede om uw partner een klein kijkje in de keuken van de ICT wereld te geven. We bieden natuurlijk een apart interessant programma voor uw partner, maar creëren toch een gezamenlijke ervaring. Dit komt van pas op het werk want partners blijken de eerste adviseurs te zijn. We weten niet of er behoefte aan is, dus het partnerprogramma gaat alleen door bij meer dan 20 aanmeldingen.

Waarom zou u eigenlijk zelf komen?

- De release van Exsion 11 wilt u niet missen.
- De laatste ontwikkelingen op het gebied van Dynamics wilt u weten.
- U wilt niet missen wat Artificial Intelligence voor uw organisatie kan betekenen.
- U wilt in staat zijn om het beste van het verleden te bewaren binnen uw organisatie, maar ook klaar zijn het nieuwe te omarmen. Dit laatste is een “state of mind” en komt ongrijpbaar over, maar essentieel om mee te kunnen in nieuwe ontwikkelingen.

Hoe ziet de middag eruit?

De inloop is vanaf 13.00 tot 13.30 uur. Zoals gezegd is er voor de partners een eigen programma na de kick off die we gezamenlijk hebben tot 14.15 uur. Daarna vinden tegelijkertijd de deelsessies plaats. We stoppen om 17.00 uur om daarna op het dek met elkaar te kunnen napraten onder het genot van een drankje, hapje en sfeervolle live jazz muziek.

Geef u en uw partner nu op voor de Klantendag. We hebben een beperkt aantal plaatsen en die worden toegekend op basis van volgorde van aanmelding. 

Aanmelden is mogelijk t/m 17 augustus. Dus bestel je GRATIS kaarten op tijd!

AANMELDEN VIA EVENTBRITE

Parkeren
Het SS Rotterdam heeft ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Parkeren kost €3,- per uur of €15,- per dag. Ook beschikt het parkeerterrein over oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Uitgebreide routebeschrijving en mogelijkheden (ook met het ov) om naar het SS Rotterdam te komen.

PROGRAMMA VOOR U:

Exsion Reporting voor NAV versie 11, nieuwe features en Exsion SQL. Exsion Reporting wordt elke twee jaar verder geoptimaliseerd op het gebied van performance en gebruikersvriendelijkheid. In deze sessie laten we features zien die u het leven makkelijker maken. Daarnaast hebben we voor Microsoft SQL database ook een Exsion versie gemaakt op verzoek van vele klanten. We laten zien dat het net zo gemakkelijk werkt als u van Exsion Reporting gewend bent.

Machine Learning (AI) en Exsion: Optimaliseer inkoop en voorraad. 
Elke Exsion klant zit op een schat van data (ook wel het nieuwe goud van de organisatie genoemd). Met Exsion kun je deze data geweldig ontsluiten om er de nieuwste AI technieken op los te laten. De technologie van AI is nu makkelijk beschikbaar en een AI project is niet meer kostbaar terwijl de opbrengsten enorm zijn. Geen enkele organisatie kan zich veroorloven er niet mee bezig te zijn. De Machine Learning Company geeft een overzicht van de mogelijkheden en de uitkomsten van ons eerste pilotproject.

Nieuwe ontwikkelingen Microsoft Dynamics (NAV en Business Central). Microsoft zit niet stil er is veel te vertellen over de on premise versie van NAV en de cloud versie. Wij zullen u de laatste ontwikkelingen vertellen en laten zien.

De kunst van veranderen
De technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar veranderen blijft mensenwerk. Mensen krijg je in beweging door goed met ze af te stemmen. In deze workshop gaan we dat op een onorthodoxe wijze ervaren. Onder leiding van een ervaringsexpert in het afstemmen gaat u leren om communicatieve afstanden te overbruggen. Deze skills krijgen des te meer waarde omdat nieuwe wijzen van werken en communicatie mogelijkheden als Skype, App’en en thuiswerken de communicatieve afstand niet per definitie overbruggen, maar misschien zelfs vergroten. Het bedrijf All Inclusive at Work hebben we ingehuurd om deze workshop te begeleiden.

PROGRAMMA PARTNER:

Hoe word je de waan van de dag de baas?
De wereld om ons heen wordt steeds drukker en dat is voelbaar. Zowel thuis als op het werk lijkt een volle agenda en tijdgebrek aan de orde van de dag. Tijdens een interactieve en inspirerende lezing van het bedrijf Efficienz staan we hierbij stil. Waar komt al die drukte vandaan? Hoe word je de waan van de dag de baas? Welke ingrediënten zijn hiervoor nodig en aan welke knoppen kun je draaien om met (meer) plezier en rust te leven en te werken. Een lezing vol praktische tips, handvatten en natuurlijk de nodige humor!

Rondleiding SS Rotterdam
Vroeger werden passagiers uitbundig uit en feestelijk onthaalt in Rotterdam en New York. Herbeleef deze sensatie met deze rondleiding. Een gids vertelt over wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bezoek de hooggelegen dekken, verken de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten.

PROGRAMMA:

13.00-13.30 Ontvangst
13.30-14.15 Kick off (voor u en uw partner)

VOOR U:
14.15-14.45 Sessie 1
14.45-15.15 Sessie 2

15.15-15.45 Pauze

15.45-16.15 Sessie 3
16.15-16.45 Sessie 4

PARTNER:
14.15-15.15  Hoe word je de waan van de dag de baas?
15.15-15.45 Pauze
15.45-16.45  Rondleiding SS Rotterdam

16.45-17.00 Afsluiting (voor u en uw partner)
17.00-18.00 Borrel met live Jazz muziek

AANMELDEN VIA EVENTBRITE