Het kwaliteitsrapport binnen 5 minuten op het bureau van de havenmeester

Schutter Groep

In onze cases laten we je zien welk werk Exsion voor klanten verzet. Herken je jullie in een case, en zou je graag in contact komen met een referentie? Laat het ons weten, dan brengen we jullie in contact.

Als anderen op je wachten


Hun wereld

Schutter Groep is een internationale logistieke dienstverlener. Eén van hun diensten bestaat uit het controleren en bewaken van de kwaliteit van goederen als die onderweg zijn. Dat betekent onder andere dat schepen pas mogen lossen als Schutter Groep groen licht geeft.

Snel zijn en goed werk doen

Hun uitdaging

Als een hele logistieke keten wacht op jouw werk, dan is haast geboden. Je wil niet dat er file ontstaat in de haven. Tegelijkertijd moet dit werk toch echt grondig gebeuren. Om zijn leidende positie te behouden is het voor Schutter Groep cruciaal om die tegenstrijdigheden met elkaar te kunnen verenigen.

Geen ruimte laten voor fouten

Ons inzicht

In deze wereld maakt software natuurlijk alle verschil. In de oude situatie waren verschillende systemen niet met elkaar gekoppeld. Invoer van de controles gebeurde handmatig, en de rapportages die nodig zijn om te mogen aanmeren werden met de hand opgesteld. De belangrijkste uitdaging was om zo min mogelijk ruimte te laten voor fouten tussen de controle en akkoord van de havenmeester.

Razendsnel rapporteren

Het resultaat

De controleurs van Schutter Groep werken nu direct in Microsoft Dynamics NAV. Hun bevindingen -van de kleur van bananen tot de veiligheid van gastransport- worden daar rechtstreeks ingevoerd. Dynamics NAV vertaalt de invoer naar conclusies die automatisch in Exsion Reporting worden verwerkt. Binnen vijf minuten ontvangt de havenmeester het rapport, rechtstreeks vanuit Exsion. Dus geen files meer in de haven, en toch zeker weten hoe de kwaliteit ervoor staat.

Wist je dat de implementatie van Exsion Reporting maar één dag duurt?

Ja, echt. De software is binnen vijf minuten geïnstalleerd, en als gebruiker ben je binnen een dag zelf rapporten aan het maken. Geloof je het niet? Probeer het zelf uit met de gratis proeflicentie!

Neem contact met ons op